joi, 27 septembrie 2012

Iubiri Secrete, Sezonul 4, Episodul 2

Salut, sper ca ti-a placut Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 1! Si mai sper ca ti-au format deja o parere despre ce se va intampla in continuare, va fi ceva fenomenal, de aceea vreau sa fii alaturi de PrimaTV in fiecare luni, marti si miercuri de la ora 19:30 pentru a viziona noile aventuri ale eroilor nostrii.
Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 2 il voi adauga imediat dupa ce se va difuza la TV, cu mici intarzieri, insa voi fi pe faza si vi-l voi oferii online gratis, asa voi face cu toate episoadele. Articolul va fi editat si voi adauga episodul cum am promis, deci in caz ca episodul nu este aici, va rog sa reveniti, dar cel mai sigur, va tin la curent pe pagina de Facebook pe care va rog sa dati like.

Acum, as vrea sa va intreb si pe voi cate ceva despre acest prim episod. Cum vi sa parut? Care credeti ca este fiica lui Damian, sora cu Capone si Daniel de altfel. As vrea sa-mi mai spuneti si ce credeti despre discutia purtata de Stoian si Madalin in inchisoare, sa fie adevarat ce spune Stoian despre trecutul cu Valeria, sau sa fie adevarat ce spune Damian despre acest lucru?

In serial este vorba ca va mai aparea inca un personaj feminin, Roxana, in acest prim episod nu si-a facut simtita prezenta, oare ce mistere ne rezolva urmatoarele episoade? Va incurajez sa comentati si sa spuneti ce credeti ca se va intampla in Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 2. PS: Nu uitati sa dati like!
Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 7

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 6

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 5

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 4Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu