joi, 27 septembrie 2012

Iubiri Secrete, Sezonul 4, Episodul 4

Aseara, am avut frumoasa surpriza de a viziona nu unul, ci doua episoade din serialul Iubiri Secrete. Ieri au fost episoadele 2 si 3, serialul a fost pe PrimaTV de la ora 19:30 pana la ora 21:30, doua ore de Iubiri Secrete.
Conform programului TV din aceasta seara, pe PrimaTV, de la ora 19:30 incepe Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 4 - Momentul Adevarului. Eu unul chiar sunt curios de adevarul din trecut, adevarul dintre Valeria si Victor Stoian. Ambii au povesti total diferite si ambii se pare ca spun adevarul, dar ramane de vazut. Se pare ca si Damian stie povestea si este pe cale sa o spuna celor trei fii ai sai.

Singurul lucru urat din serial pana acum este Raducu, in primul episod a mai chicotit el, dar in urmatoarele doua nu a scos un cuvant, daca nu incepe sa spuna cate ceva, serialul cred ca-si va pierde multi telespectatori.

Voi ce parere aveti de episoadele de marti 18 septembrie? Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 4 il voi adauga imediat ce se va difuza la TV, asa ca stati aproape pentru ca acest post il voi edita.






Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 7

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 6

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 5

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 4



Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu