joi, 27 septembrie 2012

Iubiri Secrete, sezonul 4, episodul 5

Episodul trecut ne-a adus o nebunie totala, noi secrete sunt pe cale sa iasa la iveala! Daca in episodul 4 s-a dovedit ca Victor Stoian nu a agresat-o pe Valeria, inseamna ca vorbele lui Stoian adresate lui Capone au fost adevarate si ca Damian este un nebun.
Dupa toate cele intamplate pana acum, tind sa cred ca Damian a fost cel care a agresat-o pe Valeria, insa totusi, sa fie Madalin si Ioana copii lui Damian si nu ai lui Victor? Ramane de vazut in Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 5.

As vrea totusi sa stiu si parerile voastre, as vrea sa-mi spuneti printr-un comentariu ce credeti voi defapt ca se intampla in serialul Iubiri Secrete. Oricum, serialul a revenit in forta, a revenit cu secrete uimitoare care ne tine cu ochii lipiti de micile ecrane, suspansul este in inimile tuturor fanilor, ceea ce este bine. Sezonul 4 promite multe si sunt sigur ca si voi, fanii acestei reality-telenovele simtiti la fel.

Luni, 24 Septembrie 2012, va astept si pe voi la ora 19:30 pe PrimaTV sa vizionam Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 5, iar imediat ce episodul se va difuza la TV, o sa-l adaug in acest articol. Ramaneti aproape, dati like paginilor de Facebook Iubiri Secrete si Iubiri Secrete Sezonul 4.


Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 7

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 6

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 5

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 4Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu