vineri, 28 septembrie 2012

Personaj Nou - Roxana (Sabina Sandica)

Va spuneam intr-un articol mai vechi ca in Sezonul 4 vor aparea inca 3 personaje, cu doua dintre ele ati facut deja cunostinta, este vorba de Damian si Daniel, al 3-lea personaj este Roxana, numele ei real fiind Sabina Sandica.

Roxana va juca rolul de mama vitrega in Iubiri Secrete, va fii sotia lui Damian si mama vitrega, asa cum spuneam, al lui Capone, Daniel si Iulia si, probabil si a lui Madalin si Ioana, aici ramane de vazut, inca nu am aflat secretul Valeriei, sper alaturi de voi sa-l aflam impreuna in Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 5 care va aparea luni, 24 septembrie 2012 incepand cu ora 19:30 pe PrimaTv. Cei de la PrimaTv, in program, luni, nu au scris ca se difuzeaza Iubiri Secrete, in schimb marti da. Luni au programat Cireasa de pe Tort de la 19:30, dar asa a fost si luni, pe 17 septembrie si uite ca reality-telenovela a inceput totusi, probabil este o greseala, a doua chiar. Oricum, sa revenim la noul personaj.

Roxana, sau Sabina Sandica, are 21 de ani, este studenta la Facultatea de Comunicare si Relatii Internationale, a urmat diferite cursuri, precum canto, actorie, dans si modeling si are aproximativ 20 de titluri obtinute la diferite concursuri de frumusete.

In serial, Roxana va fi o tanara sensibila si generoasa care este nevoita sa se marite cu Damian, unul dintre cei mai temuti interlopi, dar cum se va descurca Sabina Sandica in rolul Roxanei vom urmarii si vom trage concluzii in viitorul apropiat, sper sa apara in episodul urmator. Daca vreti sa vedeti cum arata, dati click pe poza de mai sus si se va marii. Voi ce credeti despre ea, la prima impresie, o veti iubii precum ii iubiti si pe majoritatea actorilor din Iubiri Secrete? Ah, era sa uit, nu uitati sa dati like!

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 7

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 6

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 5

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 4Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu