vineri, 28 septembrie 2012

Prima TV Online - Urmareste LIVE serialul tau preferat

Stiu ca foarte multi dintre fanii acestui minunat serial locuiesc in strainatate si nu au acces la programul Prima Tv. Asa ca am hotarat sa-l pun pe blog pentru a-l accesa toata lumea si pentru a viziona online gratis serialul Iubiri Secrete.

Acum sa va explic ce trebuie sa faceti pentru a putea viziona programul Prima Tv Online Gratis! In primul rand aveti nevoie de browserul Internet Explorer, daca nu-l aveti, il puteti descarca cu un click aici. Dupa ce ati descarcat Internet Explorer, urmeaza sa descarcati si Windows Media Player care il puteti descarca cu un alt click aici. Iar intr-un final, mai avem nevoie doar de programul SopCast, care se descarca cu un click aici.

Dupa ce ati descarcat toate aceste 3 programe si le-ati instalat, mai jos puteti viziona programul Prima Tv Online! Nu uita, intra cu Internet Explorer pe acesta pagina, nu cu Mozilla sau Chrome! Vizionare placuta!

Pentru a vedea meciul deschide pagina cu INTERNET EXPLORER ! Plugin-ul TV Online NU functioneaza in Opera sau FireFox ! Daca ai Internet Explorer 7 sau 8 pentru prima oara trebuie sa dai click deasupra  paginii pe pop-up si apoi run add-on on all websites   


Daca intampinati probleme, va rugam sa lasati un comentariu mai jos si va voi ajuta! Serialul Iubiri Secrete este in fiecare saptamana, de luni pana miercuri. Iar in fiecare marti, avem parte nu de unul, ci de doua episoade!

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 7

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 6

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 5

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 4Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu