joi, 27 septembrie 2012

Shakira joacă în "Iubiri secrete"!


 
Shakira, aşa cum o alintă prietenii şi colegii pe Luisa Purdescu, este cea mai recentă achiziţie din distribuţia serialului „Iubiri secrete”. Începând de astăzi, 19 decembrie 2011, Luisa va da viaţă personajului Simona Grigore, o poliţistă care acţionează sub acoperire. Frumoasa Simona va încearca să descurce iţele complicate ale cazurilor care îi implică pe membrii familiei Mariş şi ai clanului Mamiron. Luisa Purdescu s-a născut acum 23 de ani, la Târgu Jiu. S-a specializat în economie urmând cursurile Liceului Economic ''Virgil Madgearu" din Târgu-Jiu şi ale Facultăţii de Economie a Turismului Intern şi Internaţional din cadrul Universităţii Româno-Americane. Luisa a jucat handbal de performanţă, a luat cursuri de make-up şi de la vârsta de 17 ani practică dansul. În calitate de make-up artist, a făcut parte din echipele de profesionişti ale următoarelor evenimente: Gala Avanpremiere MNAC 2011, Summer Fashion Festival 2011, Bucharest Fashion Week 2011. Ca dansatoare Luisa Purdescu a colaborat cu artişti renumiţi din industria muzicală românească, precum: Andreea Bănică, Delia Matache şi Lavinia Parva.

“Ca make-up artist am lucrat foarte mult în spatele camerelor de filmare, alături de echipe mari, pentru show-uri grandioase. Îmi plăcea ceea ce făceam, dar întotdeauna mi-am dorit să ajung în lumina reflectoarelor. Cred că ambiţia, munca asiduă şi un dram de noroc, mi-au transformat visul în realitate.” a declarat Luisa Purdescu.
În 2011, Luisa s-a înscris la Miss Universe® România. Odată ajunsă la preselecţie, echipa de organizatori a constatat că înălţimea ei nu se înscria în standardul impus de regulamentul concursului, astfel încât tânăra gorjeancă nu a fost admisă în competiţie.
“Ni se întâmplă deseori să descalificăm concurente cu reale calităţi fizice, morale şi intelectuale, din cauza limitei minime de înălţime, stabilită la 1.70 m. Asta nu înseamnă însă, excluderea colaborării cu ele, întrucât Organizaţia Miss Universe® România derulează multe alte proiecte, pe lângă selecţia naţională pentru Miss Universe®. Aşa s-a întâmplat şi în cazul Luisei. La momentul derulării castingurilor pentru rolul din “Iubiri secrete”, am propus-o echipei de producători şi se pare că ea a fost cea mai potrivită pentru rolul poliţistei Simona Grigore” – a spus Valentina Ionescu, director executiv MURO.
Pe „Shakira de România” o puteţi urmări în fiecare seară, de luni până miercuri, de la ora 19.30, la Prima TV, în reality – telenovela „Iubiri secrete”. [gallery]

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 7

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 6

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 5

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 4Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu