duminică, 14 octombrie 2012

Iubiri Secrete, Sezonul 4, Episodul 15

Luni, pe 15 Octombrie 2012, vom avea parte de un nou episod din Iubiri Secrete. Luni pe Prima Tv, incepand cu ora 19:30 incepe Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 15, acest nou episod are titlul "Chipul lui Damian".
Daca episodul se numeste Chipul lui Damian, este foarte probabil sa-i vedem si noi pentru prima data fata, cu toate ca eu unul sunt convins ca are chipul lui Victor Stoian. Acum, ca Madalin este rapid si deja a fost "clonat", cred ca va revenii in familia Maris si impreuna cu Ioana vor incerca sa le raneasca sentimentele celorlalti membrii ai familiei, insa asta este doar parerea mea si vom afla luni ce se va intampla defapt.

Pe de alta parte, Iani a fost arestat impreuna cu Tauru si Anda, iar substanta lor pretioasa este acum pe mana politiei. In secventele din acest episod, am vazut ca Raducu a tinea deja acea sticla in brate si era tare vesel, daca va scapa el din sectia de politie cu acea substata, vom afla luni pe Prima Tv intr-un nou episod din Iubiri Secrete.

Episodul va fi disponibil dupa cateva zeci de minute dupa difuzarea de la Tv, imediat ce va fi urcat pe internet de cineva, in caz ca nu-l inregistreaza nimeni, il voi pune eu in original lunea viitoare, adica pe 22 Octombrie, desi ma indoiesc ca nu va fi inregistrat de cineva, momentan au fost probleme doar la episodul 8 si le-am rezolvat eu.
Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 7

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 6

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 5

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 4Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu