luni, 15 octombrie 2012

Iubiri Secrete, Sezonul 4, Episodul 16

Iulia nu a ţinut cont de sfatul lui Capone şi a venit să-şi vadă iubitul. Radu a băut din substanţa folosită de Damian pentru experimente şi nu mai dă niciun semn de viaţă.
Sorin nu a mai văzut lumina zilei de multă vreme, iar apariţia Ralucăi este o surpriză la care n-ar fi sperat.

Dacă Sorin şi Raluca scapă de toate obstacolele şi ce păţeşte Iulia când Damian află de relaţia ei cu Mădălin, veţi vedea pe 16 octombrie, la ora 19.30, în „Iubiri secrete”, numai la Prima TV.

Dupa ce Damian si-a dat bandajul jos si asa cum eu banuiam deja, chipul sau este la fel ca al lui Victor Stoian, Damian in acest episod, dupa cum si titlul ii spune "Furia lui Damian" probabil va afla de relatia Iuliei cu Madalin.

Se pare ca Roxana s-a indragostit de Madalin si Madalin de ea, oare ce se va intampla cand Iulia va afla aceasta veste? Secrete noi ies la lumina in fiecare episod din fascinantul serial Iubiri Secrete.

Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 16 incepe astazi, 16 Octombrie 2012 pe Prima Tv la ora 19:30. Episodul 16 va fi adaugat pe site dupa ce va fi inregistrat si urcat pe internet.Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 7

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 6

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 5

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 4Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu