luni, 15 octombrie 2012

Iubiri Secrete, Sezonul 4, Episodul 21

La finele episodului trecut s-au intamplat destule lucruri interesante, de aceea pana luni, 29 Octombrie 2012 la ora 19:30 nu stim exact ce se va intampla, insa luni, cu ochii pe PrimaTV si vom afla cu totii.
In Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 21 vom afla daca Raluca va fi sau nu impuscata de Daniel, tot in acest episod aflam si ce se va intampla cu Madalin si cu proiectul pe care Damian vrea sa-l vanda arabilor. Madalin si-a gasit forta pentru a doborii si ultima picatura din substanta numita estoniu.

Din secventele Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 21, Roxana si Iulia poarta o discutie interesanta, amandoua sunt indragostite de un Madalin, noi stim ca este acelasi Madalin, insa ce se va intampla cand vor afla ca amandoua sunt indragostite de aceeasi persoana? Vom afla luni raspunsurile la aceste intrebari precum si alte lucruri.

Iubiri Secrete, Sezonul 4, Episodul 21 Iubiri Secrete, Sezonul 4, Episodul 21 Iubiri Secrete, Sezonul 4, Episodul 21 Iubiri Secrete, Sezonul 4, Episodul 21 Iubiri Secrete, Sezonul 4, Episodul 21 Iubiri Secrete, Sezonul 4, Episodul 21.Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 7

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 6

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 5

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 4Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu