luni, 19 noiembrie 2012

Actori Iubiri Secrete: Alin Brancu (Radu Maris)

Data naşterii: 08.10.1988
Locul naşterii: Bucureşti

Zodie: Balanţă

“Nu ma pricep deloc la zodii, însă tot ce ştiu despre Balanţe este faptul că sunt firi artistice. Sper că asta mi se potriveşte!”

Studii: Facultatea de Arte, Actorie; Facultatea de Jurnalism; Master în actoria de teatru

Activitate profesională

“Din momentul în care am terminat facultatea, am decis să nu refuz nicio oportunitate, drept pentru care acum am parte de un program profesional atât de încărcat, încât de multe ori îmi neglijez viaţa personală.

Pe lângă filmarile la Iubiri secrete şi spectacolele de teatru, care îmi ocupau tot timpul, am decis, împreună cu Cătălin Stănciulescu şi Mircea Drâmbareanu, să începem cursuri de actorie pentru copii şi adolescenţi. Sunt entuziasmat că voi putea să împărtăşesc din cunoştinţele mele şi altora, să-i ajut să urmeze această carieră, dacă si-o doresc cu adevărat”.

Model profesional

“Se spune că actoria se fură, nu se învaţă. Mergând pe această idee, pot spune că îi am ca modele pe toţi monştrii sacri ai teatrului, începând de la Birlic, Bota, Giugaru, Toma Caragiu, Dem Radulescu, şi până la cei care m-au învăţat ce este actoria, Virgil Ogăşanu şi Ion Arcudeanu”.
Hobby-uri:

“Singura modalitate prin care îmi menţin forma fizică, dacă aş avea una, este munca neîntreruptă. Nu trec pe la sală şi nici nu alerg în parc, ci doar filmez tot timpul. Iar când nu sunt la filmări, sunt la repetiţii, la teatru.”
Relaţia cu fanii

“Am început să realizez că personajul meu este destul de plăcut publicului. Cu toate că oamenii îşi dau seama că joc doar un rol într-un film, uneori refuză totuşi să creadă că aş putea fi altfel în realitate. Nu prea mai am parte de reacţii neaşteptate, pentru că m-am obişnuit cu orice fel de abordare, dar în continuare mă amuz cu colegii mei pe acest subiect. Cu toate că interpretez un afemeiat, mă opresc mai mulţi bărbaţi care îmi fac şi avansuri, în ciuda rolului pe care îl joc”.

Echipa de la “Iubiri secrete”

“Suntem o echipă mare, o familie frumoasă. Succesul serialului vine în primul rând din dăruirea tuturor celor implicaţi.”

Despre personajul său

“Radu a tot încercat să fie serios, însă nu prea i-a reuşit. Va continua să fie un afemeiat imatur, până în momentul în care va intra cineva în viaţa lui, pentru care sa merite să se schimbe. Radu e un extrovertit şi cred că este popular printre fani pentru că aduce diversitatea în peisaj. Pe mine mă bucură nespus să joc acest rol! Caracterul lui Radu este foarte diferit de al meu. Nu aş vrea să fiu vreodată ca el, dar nici că mi-aş dori să renunţ la personaj!”

Mesajul lui Alin pentru fani:
“Vă aştept să urmăriţi serialul în continuare şi să vă bucuraţi de aventurile prin care va trece Radu. Vă garantez că veţi avea motive să râdeţi cu gura până la urechi!”

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 7

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 6

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 5

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 4Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu