luni, 19 noiembrie 2012

Actori Iubiri Secrete: Bogdan Marchidan (Mădălin Mariş)

Data naşterii: 30.06.1986
Locul naşterii: Buftea
Zodie: Rac

“Sunt sensibil sau mai bine zis hipersensibil, am simţul umorului şi îmi plac laudele, cu condiţia să fie argumentate. Alte caracteristici ale zodiei nu se potrivesc, şi aici mă refer la faimoasa zicală: Racul face un pas înainte şi doi înapoi. La mine, sunt 3-4 paşi înainte şi unul înapoi”

Studii: “Am terminat liceul şi am început o facultate la care am renunţat . A fost o greşeală şi am de gând să o corectez cât mai curând”.

Activitate profesională: “Până la rolul din Iubiri secrete am avut mai multe locuri de muncă, fiindcă am fost mereu în căutare de noi provocări. Familia mi-a fost întodeauna aproape şi m-a susţinut în orice demers. Mama este cel mai important om din viaţa mea! De-a lungul timpului, mi-a fost mamă, tată, confident, într-un cuvant, TOTUL!”

Hobby-uri: călătoriile, muzica, jocurile video

Bogdan este recunoscut de fani, iar reacţiile acestora sunt uneori surprinzătoare.

“Reacţii amuzante sunt multe, de la opritul maşinilor în trafic, până la coborâtul de la etajul 7 doar ca să mă salute. Au mai fost şi alte reacţii, care li s-au părut nostime prietenilor mei, mai puţin mie. Îmi amintesc cum în primul sezon, când eram băiatul rău al serialului, o doamnă a început să strige după mine pe stradă “criminalule”, ”hoţule”, ”te dau pe mâna poliţiei”. Credeţi-mă, am fost şocat!”.

Unul dintre cele mai plăcute momente ale muncii la “Iubiri secrete” a fost întâlnirea cu fanii, la Băneasa Shopping City. Acela a fost singurul moment în care Bogdan a avut trac. “La întâlnirea cu fanii, pentru o fracţiune de secundă m-am pierdut, în momentul când am fost aclamat.”

“Iubiri secrete este o mare şansă de afirmare, în acest domeniu în permanenţă tânăr. Echipa de filmare a devenit deja o familie, şi asta pentru că filmăm împreună de doi ani, aproape zilnic”

Ingredientele succesului “Iubirilor secrete” in viziunea lui Bogdan? Poveşti de dragoste, drame, trăiri şi situaţii greu de imaginat.
Mesajul lui Bogdan pentru fani: “Vă mulţumesc din tot sufletul pentru că ne-aţi urmărit de la început şi ne-aţi fost alături. Vă doresc să aveţi parte de tot ce-i mai bun şi mai frumos pe acest pământ!”

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 7

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 6

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 5

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 46 comentarii :

 1. super tare frate si pe fb te-am apreciat sper ca saltul pe care l-ai facut de la un om obisnuit la actor de reality-telenovela sa nu te schimbe si sa devii ingamfat nu uita de unde ai plecat bafta in continuare as vrea sa am un id de mess al tau sa vb cu tne

  RăspundețiȘtergere
 2. Te iubesc bogdan (mada) si ami doresc sa ma iubesti si tu diana cand nu pot sa vad iubiri secrete ma scol la 3 00sa ma uit la reluari

  RăspundețiȘtergere
 3. MARINESCU DIANA *2 martie 2013, 08:54

  MADALIN ESTI FOARTE BUN LA TOATE SEZOANELE DAR SECRETUL ESTE CA AI TALENT SI ESTI INTELINGENT DAR IN SEZONUL 1,2,3,4,5.ESTI BESTIAL DAR SA STI CA EU SUNT FATAAAAAAAAA SA NU CREZI CA SUNT BAIAT VA PUP PE TOTI DIN IUBIRI SECRETE ADICA PE TINE TE CHIAMA BOGDAN AITASEM SA STI CA VREAU ID: TAU SAU SAMI DAI ID LA TOTI DIN IUBIRI SECRETE ASTA IMI DORESC EU AM DOAR 10 ANI SA STI CA ITI FACI ASA O FREZA DE FAINA SA O TI TOT ASA DAR SA NU UITI SAMI DAI ID: LA TOATA LUMEA DIN IUBIRI SECRETE.MADALIN CE FAIN CAINE AI TEAM VAZUT PANA LA URMA CU CAINELE TAU ESTE FOARTE DRAGUT,DAR ESTE MARE .VA PUP DIN IUBIRI SECRETE SA NU UITI SAMI DAI ID; LA TOATA LUMEA DIN IUBIRI SECRETE TEROGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG. SA STI CA EU SCRIU CELE MAI MARI SI MAI NURIASE COMENTARI SA NU UTI DE ID: LA TOATA LUMEA DIN IUBIRI SECRETE. PUPI LA TOATA LUMEA DIN IUBIRI SECRETE.

  RăspundețiȘtergere
 4. eu am 12 ani si urmaresc serialul "Iubiri secrete " de cand a inceput. Sa fiu sincera ma uit pentru ca ma impresioneaz rolul lui Madalin interpretat de Bogdan Marchidan. I-mi doresc sa aflu mai multe despre el. Iubiri secrete este serialul meu preferat de pe Prima TV. Va pup pe toti cei din Iubiri secrete si va doresc multa sanatate si cat mai multe episoade din Iubiri secrete.

  RăspundețiȘtergere
 5. Buna Bogdan ,eu am 12 ani si urmaresc filmul de cand a inceput nu am pierdut niciun episod,si te admir foarte tare.Iubiri secrete fiind cel mai tare tenelovela din cate am urmarit.Pa si va pup pe toti!

  RăspundețiȘtergere
 6. Madaline esti foarte tare frate si as vrea sa am idul tau de mess!!Esti cel mai tare!!Tineo tot asa!!!!

  RăspundețiȘtergere