luni, 19 noiembrie 2012

Actori Iubiri Secrete: Cristina Gavriloiu (Ioana Mariş)

Data naşterii: 29.04.1992
Locul naşterii: Deva, judetul Hunedoara
Zodie: Taur

“Există anumite caracteristici generale ale zodiei, care mi se potrivesc .Se spune că Taurii sunt loiali, tenace, ambiţioşi şi răbdători, şi pot spune că mă regăsesc în această descriere. Pe de altă parte, trebuie să recunosc faptul că mă caracterizează şi “neajunsurile” zodiei, posesivitatea şi încăpăţânarea.”

Studii: Colegiul Naţional “Matei Basarab” din Bucureşti; în prezent studentă în anul II la Facultatea de Drept
“Îmi place foarte mult ceea ce fac şi, chiar dacă aparent nu vedeţi o legatură între actorie şi ştiintele juridice, vă pot asigura că un bun jurist trebuie să fie şi un bun actor”.

Întâlnirea Cristinei cu actoria a fost una cu totul întâmplătoare.
“Nu m-am gândit că voi ajunge în această lume, cu atât mai puţin să primesc un rol într-o producţie atât de apreciată de public. Încă de la început, colegii mei m-au susţinut şi mi-au fost alături încercând să mă ajute şi să-mi împărtăşească din experienţa lor. Le sunt extrem de recunoscatoare tuturor”.

Iubire pe platourie de filmare
Cristina şi-a găsit iubirea chiar la… “Iubiri secrete” (afla detaliile aici).

“Am o relaţie cu actorul şi regizorul Cătălin Stănciulescu, cel ce îl interpretează pe Andrei Mariş în serialul “Iubiri Secrete”. Ne-am cunoscut la şedinţa de început de sezon 3 a serialului şi am iesit la o “primă întâlnire” chiar a doua zi. El a fost cel care şi-a luat inima în dinţi şi m-a invitat în oraş. Eu nici nu mă gândeam că ar putea fi ceva între noi, având în vedere că el este şi regizorul serialului, alături de Alin Brancu (interpretul lui Radu Mariş). Dacă în primele luni am încercat să ţinem secretă relaţia noastră faţă de colegi de teama unor reacţii mai puţin plăcute, pe parcurs şi-au dat seama singuri că ne iubim .Era destul de greu să ascundem acest lucru”

Cea mai frumoasa amintire de la filmari:
“Una dintre cele mai plăcute amintiri pe care le am este momentul în care am filmat prima secvenţă. În acel moment am simţit o bucurie imensă şi mi-am dat seama că iubesc actoria şi îmi iubesc personajul. Această bucurie mă însoţeşte de atunci la fiecare zi de filmare”.

Hobby-uri:lectura, arta culinară, sportul, designul vestimentar
“În puţinul timp liber pe care îl am, între filmări şi facultate, prefer să mă relaxez cu o carte bună. Îmi place să gătesc pentru familia mea şi împreună cu iubitul meu. Din când în când, mă aşez în faţa calculatorului şi mă las atrasă în lumea unui joc de strategie. Condusul mă relaxeaza de asemenea. Vara, ador să joc volei şi să înot”


Lectura este marea pasiune a Cristinei. “Sunt un mic şoarece de bibliotecă. Încă de mică mi-a plăcut foarte mult să citesc”.

Cristina este o împătimită a modei, după cum marturiseşte. “Sunt pasionată de haine. Le consider un mijloc excelent de a-ţi exprima ideilie şi personalitatea. În viaţa de zi cu zi prefer să adopt un stil casual, dar ador să compun ţinute deosebite pentru evenimente sau iesiri în oraş. Am cochetat o vreme cu designul vestimentar şi chiar am fost sfătuita să urmez această cale. Sunt convinsă că dacă nu aş fi descoperit dragostea pentru ştiinţele juridice, acesta ar fi fost drumul meu”.

Odată cu succesul de la “Iubiri secrete”, Cristina nu mai poate ieşi pe stradă fără să fie recunoscută. “Acest lucru nu mi-a adus nici avantaje, nici dezavantaje, în afara satisfacţiei sufleteşti şi a sute de zâmbete pe care le primesc şi le dăruiesc înapoi cu mare drag. Nimănui nu-i strică un zâmbet în plus!”

“E minunat să vezi că oamenii ne urmăresc şi ne apreciază munca. Noi existăm pentru ei şi datorită lor. Reacţiile celor care mă recunosc pe stradă au fost până acum pozitive, poate şi datorită faptului că Ioana este o fată bună şi blândă, care trezeşte simpatie”.

Echipa “Iubiri Secrete” este pentru Cristina “Familia Iubiri Secrete”.

“Petrecem foarte mult timp împreună, suntem prieteni, ne întâlnim şi în afara filmărilor şi pot spune cu mâna pe inimă ca sunt mândră să fac parte din acest colectiv. Cu toţii sunt nişte oameni minunaţi, alături de care îmi face placere să lucrez”

“Povestea se construieşte în jurul familiei, iubirii şi intrigilor ce se nasc în interiorul familiei. Este un serial de succes tocmai pentru că telespectatorii se pot regăsi în dramele, bucuriile şi încercările personajelor.

Interpretarea personajului Ioana a fost o provocare pentru Cristina.
“Ioana este un personaj extrem de complex, care a trecut prin evenimente care lasă urme adânci . Măcinata de o boală necruţătoare şi dorindu-şi mai mai mult decât orice să îşi găsească familia, Ioana a răzbit prin toate încercările vieţii cu încredere în Dumnezeu şi având mereu o vorbă bună pentru cei mai amărâţi decât ea, gest pe care oamenii uită să-l mai facă. Am încercat să o înţeleg pe Ioana şi să o aduc aproape de viziunea scenaristului”.

Mesajul Cristinei pentru fani:
“Vă mulţumesc din inimă pentru toate cuvintele frumoase, pentru criticile constructive, pentru aprecieri şi pentru susţinere. Vă iubesc!”

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 7

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 6

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 5

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 4Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu