luni, 19 noiembrie 2012

Actori Iubiri Secrete: Emanuela Radu (Raluca Dragnea)

Data naşterii: 12.09.1992
Locul naşterii: Bacău

Studii: Emanuela a absolvit in 2011 Colegiul National "Ferdinand I" din Bacău şi urmează în prezent cursurile Facultăţii de Administraţie Publică şi Managerială din cadrul SNSPA.
Hobby-uri: lectura, călătoriile

Actriţă în reality- telenovela “Iubiri secrete” şi deţinătoare a Premiului al III-lea la concursul Miss Universe România 2011, Emanuela Radu se îndreaptă cu paşi rapizi către categoria femeilor de succes originare din zona Moldovei. Publicul o cunoaşte din reality-telenovela “Iubiri secrete”, în care interpretează rolul Ralucai Dragnea.

Născută la Bacau, Emanuela a fost atrasă încă din copilarie de domeniul artistic. Astfel, când avea doar 9 ani, a făcut primele cursuri de actorie şi a realizat împreună cu fotografi locali, primele şedinte foto.

Pentru Emanuela, succesul ca model a fost deja atins, portofoliul ei fiind extrem de bogat în prezentări şi şedinţe foto pentru majoritatea designerilor din România. A participat atât la Fashion TV Summer Festival, cât şi la Bucharest Fashion Week, defilând pentru Rita Muresan, Cătălin Botezatu, BSB Collection şi mulţi alţii.

În primăvara anului 2011, Emanuela Radu s-a înscris în cursa pentru coroana Miss Universe România. A participat la castingurile preliminare şi s-a numărat printre cele 20 de finaliste. Pe 29 iulie, Emanuela a primit premiul al III-lea în cadrul Finalei naţionale.

Tânăra a fost selectată să interpreteze unul dintre rolurile principale din cadrul reality- telenovelei “Iubiri secrete”, de la Prima TV.

Când are timp liber, adoră să citească şi să călătorească. Din fericire, atât modelingul, cât şi actoria se numără printre pasiunile ei, astfel că atunci când trebuie să urce pe podium sau să petreacă nenumarate ore şi zile pe platourile de filmare, nu simte că munceşte, ci se bucură de toate experienţele oferite de aceste domenii.

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 7

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 6

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 5

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 4Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu