luni, 19 noiembrie 2012

Actori Iubiri Secrete: George Simion (Eugen Mariş)

Data naşterii: 4 mai 1949
Locul naşterii: Bucureşti
Zodie: Taur

“Sunt corect, deschis în orice moment dialogului. Respect părerile celor din jurul meu, iar deviza mea în viaţă este Totul cu masură! ”

Activitate profesională: Figuraţie teatru şi film (1968-1973) la TNB şi Teatrul Ion Creanga, Ospătar şi lucrător gestionar în Alimentaţia Publică Bucureşti şi la CFR – Gevaro

“Singurul om care a crezut în calităţile mele şi m-a susţinut cu ardoare este soţia mea, Iulia.”

Modele profesionale: Gheorghe Cozorici, Peter O’Toole.

Amintiri plăcute din televiziune:
“Îmi amintesc cu plăcere de prima vizită la studiourile Prima TV. Am rămas deosebit de plăcut impresionat: mă aflam într-un veritabil platou de televiziune! Am văzut la lucru echipa de la Mondenii, l-am cunoscut şi am schimbat câteva vorbe cu maestrul Horia Vîrlan, am asistat cu plăcere la câteva momente de filmare de la Bătrâni şi neliniştiţi, am cunoscut profesionişti adevăraţi. Prima TV mi-a înfrumuseţat aceşti ani de viaţă, m-a făcut cunoscut, apreciat şi chiar iubit.

Hobby-uri: lectura, bowling, ping-pong

Relatia cu fanii
“Popular nu înseamnă nici pe departe… celebru. Mă simt bine când sunt remarcat şi încerc să fiu cât mai amabil cu cei care urmăresc acest serial şi ne apreciază. Mie unul imi face bine, iar uneori devine chiar amuzant: “Aaaa, dumneavoastră sunteţi bunicul Eugen din Iubiri secrete, să-i spuneţi lui Radu că-mi place foarte mult de el” sau “ Bunicule, sunteti cel mai bun actor din film, vă rog să-mi daţi şi mie ID-ul lui Sorin, este extraordinar, va rooog…”

Relatia cu echipa de la “Iubiri secrete”
“Lucrez cu o echipă minunată, unită, dornică de performanţă. Iubiri secrete ne lămureşte foarte clar faptul că iubirea adevărata nu va rezista în condiţiile în care este ţinută ascunsă, departe de cei în apropierea cărora trăim. Iubirea trebuie împărtăşită tuturor celor din jurul nostru; acordul şi bucuria rudelor, prietenilor, apropiaţilor, vor conduce la o puternica împlinire sentimentală”

“Scenariul atrage atenţia în mod direct asupra faptului că în societate au loc fenomene negative, se manifestă comportamente reprobabile, aspect demn de luat în seamă de către tânara generaţie, exemple ce categoric nu trebuie urmate. Acest antagonism, puritatea dragostei pe de o parte, si caracterele agresive, uneori antisociale, pe de alta, pe fondul unei interpretari de exceptie din partea unor actori amatori, contribuie la succesul serialului. Şi bineînţeles, conştiinţa faptului că, in ciuda tuturor meschinăriilor şi duşmăniilor de pe acest pământ, cea care rezistă şi învinge întotdeauna, mai devreme sau mai târziu, este Iubirea!”

Despre personajul interpretat
“Bunicul Eugen este practic “începutul” familiei Mariş. Este respectul impus celor din jur. El reprezinta înţelepciunea după care tânjesc de cele mai multe ori cei tineri. Este însăşi experienţa de viaţa, care de cele mai multe se dovedeşte a fi salvatoare în situaţiile dificile.

Foarte mulţi fani mi-au trimis mesaje pe Facebook, mi-au telefonat, încercând să-mi transmită că sunt deosebit de încântaţi de acest ‘stil de bunic’. Unii dintre ei chiar au venit cu propunerea de a accepta să le ‘devin bunic’, alţii trişti că bieţii lor bunici au părăsit această lume, iar eu nu am făcut altceva decât sa le reamintesc cât de minunaţi erau”

Mesajul lui George pentru fani:
“Suntem fericiţi că am reuşit să mai facem un pas important în relaţia cu voi, minunatul nostru public. Vă suntem mereu alături, dragii noştri, şi aflaţi că vă iubim!”

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 7

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 6

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 5

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 4Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu