luni, 19 noiembrie 2012

Actori Iubiri Secrete: Ovidiu Iacob (Ştefan)

Data naşterii: 24.07.1988
Locul naşterii: Bucureşti
Zodie: Leu

“Recunosc, sunt un tip orgolios, încăpăţanat, dornic să iasă în evidenţă, dar cu toate acestea mă integrez repede într-un grup”.

Studii: În prezent student la Universitatea Politehnică Bucureşti, Ştiinţa şi Ingineria Materialelor: Cercetarea şi Expertizarea Materialelor Speciale

Activitate profesională:
“Specializarea mea este de Inginer Economist şi oricând pot face carieră în acest domeniu, dar nu regret că am ales calea ‘filmului’. Sper şi îmi doresc să continui în domeniul mass-media’’.

Hobby-uri: arta culinară
“Marea mea pasiune este gătitul. Fără să exagerez, îmi petrec jumătate din zi în bucătărie, gătind”, povesteşte Ovidiu.

Relatia cu fanii
“Oriunde mă duc, lumea mă recunoaşte, mă salută, îmi strânge mâna şi mă respectă pentru ceea ce fac. Iubiri secrete este un serial atât de popular, încât nu există vreun loc în care să nu fiu recunoscut - la metrou, la şcoală, pe stradă, în autobuz, la piaţă. Iubiri Secrete este ca o oglindă pentru telespectatori, reflectă viaţa de zi cu zi a oricărui român”

“Toate clipele petrecute alaturi de echipă sunt extraordinare. Îmi amintesc de noaptea în care am rămas înzapeziţi la Snagov, după o zi lungă de filmare. Am stat împreună la poveşti până dimineaţă”.

Despre personajul interpretat
“Faptul că interpretez rolul lui Ştefan în Iubiri Secrete este una dintre cele mai mari realizări din viaţa mea. Ştefan a fost şi rămâne un personaj pozitiv, băiatul care luptă pentru dragostea adevărată. Ştefan are un caracter diferit de al meu, şi chiar este un personaj popular. Mulţi băieţi de toate vârstele se ragăsesc în el. Şi să nu uităm de fetele care îşi doresc să fie iubite şi respectate aşa cum Ştefan o preţuieşte pe Ioana”

Mesajul lui Ovidiu pentru fani:
“Vă iubesc mult!”

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 7

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 6

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 5

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 4Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu