vineri, 11 ianuarie 2013

Sabina Săndică, alias Roxana: “Actoria este un vis împlinit”

Ce înseamnă de fapt pentru tine „Iubiri secrete“?
"Iubiri secrete" este pentru mine un vis împlinit! Încă din copilărie mi-am dorit să joc într-un film, să apar la televizor, fie în ipostaza de fotomodel, fie în cea de actriţă.

"Iubiri secrete" este ceva la care nu am încetat niciodată să visez, deşi nu credeam că mi se va oferi vreodată această şansă. În acest moment, "Iubiri secrete" înseamnă totul pentru mine. Nu cred că ar putea să mi se întâmple ceva mai bun in viaţă!

Care ar fi în realitate iubirea ta secretă?

În realitate, iubirea mea “secretă” este arta !

Ce a însemnat pentru tine saltul de la podiumul de prezentări de modă la platoul de filmare?

Saltul de la podiumul prezentarilor de modă la platoul de filmare este unul destul de mare şi foarte important în viaţa mea. Reprezintă o etapă esenţiala în dezvoltarea mea spirituală. Cred că am foarte multe de învăţat şi sunt numai ochi şi urechi, încerc să 'fur meserie' de la toţi cei pe care îi am în preajmă.

Ţi-a fost greu să intri în rolul Roxanei Voicu?

Nu a fost deloc greu să joc rolul Roxanei Voicu, de cele mai multe ori fiind chiar eu însămi în faţa camerelor de filmare. Sabina din realitate se aseamănă foarte mult cu Roxana, şi de aceea îmi este uşor să joc acest rol. Roxana e o tânără sensibilă, sufletistă, care ar da orice să-i ajute pe cei nevoiaşi, şi care încearcă să-şi menţină principiile de viaţă. Sabina este aceeaşi tânără sensibilă, care ar vrea să-i vadă fericiţi în primul rând pe cei din jurul ei.

Cine te consiliază în ceea ce priveşte ţinuta vestimentară?

În ceea ce priveşte ţinuta vestimentară, nu mă sfătuiesc cu nimeni. Mă îmbrac după cum mă simt în ziua respectivă şi depinde, bineînţeles, unde trebuie să merg. Nu am un gen preferat de vestimentaţie. În zilele mai speciale, mă sfătuiesc ori cu iubirea mea secretă, ori cu o prietenă apropiată.

Cum te împarţi între filmările din Bucureşti şi facultatea din Galaţi , oraşul tău de baştină?

Este ultimul an de facultate si este unul destul de greu! Îmi iau cursurile şi cărţile de care am nevoie, şi mă voi pregăti pentru examene ‘printre picături’!

Te ajută faptul că vorbeşti fluent italiana, spaniola, engleza şi franceza?

Faptul că vorbesc fluent italiana mă ajuta atunci când merg în Italia si pentru a ţine legatura cu prietenii de acolo. În engleză comunic cu prietenii din toată lumea pe care i-am cunoscut în călătoriile mele ca model. Spaniola este o limbă frumoasă şi de aceea am învăţat-o, pentru că mi se pare foarte "caliente". Franceza însă o cunosc la nivel de începător, iar jocul de accente al acestei limbi mi se pare fabulos.

Care ar fi până la urmă meseria pe care ai vrea să o urmezi în viaţă?

Întotdeauna mi-am dorit să fac parte din lumea spectacolului, pentru că mi-a plăcut să aduc voie bună celor din jur şi să împărtăşesc tuturor pasiunea mea pentru actorie. Actoria este cel mai frumos lucru din viaţa mea în acest moment, si mi-aş dori să acumulez cât mai multe informaţii şi tehnici care să-mi permită să devin o bună actriţă. O actriţă care, de ce nu, să reprezinte România pe un podium cât mai înalt! Deocamdată sunt doar vise, dar să visezi cu ochii deschişi este cât se poate de firesc.

Care sunt lucrurile care te motivează şi îţi dau o determinare?

Ceea ce mă motivează este dorinţa de a-i face pe părinţi mândri de mine! Cu siguranţă, ar fi mândri şi dacă nu aş fi jucat în "Iubiri secrete", dar eu vreau mai mult. Niciodată nu mă mulţumesc cu puţin! M-au susţinut mereu în tot ceea ce mi-am propus, iar pe această cale ţin să le mulţumesc din suflet pentru iubirea cu care m-au crescut. Determinarea vine din dorinta mea de a învăţa cât mai mult despre lumea spectacolului.

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 7

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 6

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 5

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 4Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu