marți, 8 ianuarie 2013

Secretele Cristinei Gavriloiu, “Înger şi demon” la “Iubiri secrete”

Angelică şi malefică, acestea sunt cele două feţe ale Cristinei Gavriloiu, alias Ioana, din “Iubiri secrete”.
Intr-un interviu acordat "Gazetei de Sud", Cristina vorbeşte despre pasiunile ei, dar şi despre provocările dublului rol pe care îl interpretează cu succes în prima reality-telenovelă din România.

Cine este Cristina Gavriloiu în afara serialului "Iubiri secrete"?

Cristina este o fată obişnuită, cu aspiraţii şi vise mai puţin obişnuite! Am 20 de ani, multă ambiţie, încredere în forţele proprii şi o dragoste nemărginită pentru frumos, cărţi, oameni deosebiţi, călătorii, muzică bună, sport, desen şi... drept. Sunt studentă în anul al II-lea la Facultatea de Drept. Visez încă de mică să urmez o carieră în acest domeniu. Am o familie minunată, prieteni puţini, dar extraordinari, şi un iubit fantastic. Aţi putea spune că sunt o norocoasă şi nu aţi greşi deloc. Sunt norocoasă, dar şi extrem de muncitoare, ambiţioasă şi perseverenţă!

Cum ai ajuns să interpretezi rolul Ioanei?

Din pură întâmplare. Am fost remarcată de nişte oameni extraordinari care au văzut în mine ceva ce eu habar nu aveam că există. Nu mă gândisem niciodată că aş putea ajunge să joc, în ciuda faptului că sunt o mare iubitoare de teatru şi film. Am fost chemată la un casting, şi am mers mai mult în joacă. Nu am luat în serios posibilitatea ca eu să primesc rolul, nici măcar după ce am dat mai multe probe. Acesta este şi motivul pentru care părinţii şi prietenii mei au aflat abia atunci când am început filmările. Momentul în care am fost sunată şi felicitată pentru rol a fost unul extrem de emoţionant. La început am crezut că este o glumă, dar apoi am realizat că mi se oferă o şansă enormă şi că totul este cât se poate de real.

Te regăseşti în rol?

Iubesc actoria şi iubesc rolul Ioanei. Este un personaj deosebit, în care oamenii se pot regăsi. Ioana este blândă, naivă şi copilaroasă, în ciuda faptului că are 29 de ani. La prima vedere, aţi putea crede că e slabă şi neajutorată, dar să nu uităm că a trecut printr-o serie de întâmplări care i-ar fi doborât pe alţii. A crescut la un orfelinat, a luptat cu o boală necruţătoare şi cu toate acestea nu a uitat să zâmbească. Ioana întruchipează calităţile pe care toţi le avem într-o anumită măsură, dar nu are defectele oamenilor obişnuiţi. Mă regăsesc în personajul pe care îl interpretez, dar sunt multe alte aspecte în care nu mă regasesc, deşi uneori mi-aş dori acest lucru.

Cum este să joci în prima reality telenovelă din România?

Este o experienţă deosebită şi sunt extrem de fericită că am şansa să joc în această producţie. Sunt înconjurată de oameni minunaţi, adevaraţi profesionişti care reuşesc să aducă pe micul ecran episoade captivante. E vorba aici de multă muncă, nopţi nedormite, zile petrecute la filmare, săptămâni sau chiar luni în care ne vedem familiile foarte rar. Toate acestea pălesc în faţa bucuriei pe care o simţim în momentul în care munca noastră este apreciată.

Care au fost cele mai grele momente din timpul filmărilor?

Cele mai dificile momente au fost în primele zile de filmare. Nu pentru că aş fi avut emoţii, ci pentru că am avut "norocul" să filmez primele secvenţe afară, iarna, într-un costum de călugariţă, temperatura atingând -15, -20 C. Era foarte frig, şi nu puteam să-mi spun replicile pentru că tremuram şi îmi clănţăneau dinţii incontrolabil. În alt context ar fi fost amuzant, dar când toată echipa de filmare îngheaţă în jurul tău, lucrurile devin puţin mai serioase.
Dar cele mai comice?

Au fost foarte multe momente comice. Tot în primele zile de filmare, am căzut de nenumarate ori în mormanele de zăpada de pe marginea drumului şi am alunecat pe gheaţă. Atunci nu eram prea amuzată, dar acum râd când îmi aduc aminte.

Ce ţi-ai dori să faci după finalizarea acestui proiect?

Sper ca telespectatorii să ne îndrăgeascaă în continuare şi să am ocazia să o interpretez pe Ioana multe sezoane de acum înainte. Îmi doresc de asemenea să termin facultatea şi să profesez în domeniul juridic. Mi-ar plăcea însă să joc în continuare, pentru că este o experienţă minunată şi cred că pot transmite oamenilor sentimentele, emoţiile şi trăirile mele.

Care sunt pasiunile tale?

Sunt pasionată de lectură. Citesc mult, oricând, oriunde, dar nu orice. Mereu am o carte pe noptieră şi nu trece o zi fără să-mi fac timp să citesc măcar câteva pagini. De asemenea, îmi place să călătoresc. Mă pasioneaza designul vestimentar, desenul, muzica bună, teatrul şi, în general, tot ce ţine de domeniul artistic.

Ce model de vedetă ai?

Nu pot spune că am un model de vedetă, însă există oameni pe care îi admir pentru munca lor, pentru dăruire şi talent: Florin Zamfirescu, Vlad Zamfirescu, Cristian Mungiu şi lista poate continua. Apreciez oamenii care s-au remarcat prin ceea ce sunt şi nu prin ceea ce scriu ziarele de scandal despre ei.

Te-ar tenta o carieră în televiziune? Dacă da, pe ce segment?

Nu m-am gândit că voi ajunge să lucrez în acest domeniu. Încerc să nu-i dezamagesc pe cei care au avut şi au încredere în mine. O carieră în televiziune nu este ceea ce am visat să fac, şi dacă m-aţi fi întrebat în urmă cu un an, răspunsul meu ar fi fost mai ferm. Acum nu exclud această posibilitate. Îmi plac provocarile, şi dacă se va ivi ocazia, o voi accepta.

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 7

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 6

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 5

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 4Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu