vineri, 8 februarie 2013

2 Ani De Iubiri Secrete

Salutare dragilor, trebuia să scriu acest articol în urmă cu aproximativ două săptămâni, mai exact în data de 2 Ianuarie 2013, când, ei bine, reality telenovela Iubiri Secrete a împlinit 2 ani de când a prins viață pe micile ecrane. Așadar, La mulți ani Iubiri Secrete!
Printre această veste, pe care probabil unii dintre voi o știți, aș mai avea ceva de adăugat. Mulți dintre voi au aflat și la fel de probabil au și văzut noul serial Salvați Iubirea în data de 14 Ianuarie.

Unii fani au înțeles total greșit, au înțeles că Salvați Iubirea este în locul reality telenovelei noastre favorite Iubiri Secrete, ei bine, nu este așa, Salvați Iubirea este un serial care se va difuza în fiecare luni de la ora 20:30, iar Iubiri Secrete, după cum bine știți, rulează de luni până miercuri de la ora 19:30. Deci, să fie clar, fiecare serial cu treaba lui.

În legătură cu Sezonul 5, o să vă spun într-un viitor articol când începe, însă ca un mic pont, începe în a doua jumătate a lunii Februarie 2013. Deci, mai avem aproximativ o lună de așteptat și vom revedea din nou chipurile eroilor noștrii pe micile ecrane.

Așadar, până data viitoare rămâneți aproape pe acest blog dedicat reality telenovelei Iubiri Secrete Sezonul 5 dar și pe pagina noastră de Facebook.

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 7

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 6

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 5

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 4Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu