vineri, 8 februarie 2013

Ce Va Fi În Sezonul 5?

Salutare dragi prieteni, am vrut să scriu acest articol acum o săptămână însă cu sărbătorile și cu noul an nu am mai apucat, așa că o voi face acum. Probabil mulți dintre voi se întreabă ce va fi în noul sezon din Iubiri Secrete, dacă Radu a visat tot ceea ce s-a întâmplat în toate cele patru sezoane sau dacă nu.
Dacă veți revedea ultimul episod din sezonul 4, în ultima partea, cea în care Radu este la spital, veți observa că Ionuț, la primul semn de viață al lui Radu, îi zice tată, după câteva momente îi spune și Radu frățioare și cel mai probabil l-a mințit că a visat și că el nu a avut nici-o prietenă.

Eu unul sunt ferm convis că Ionuț îi face o mega farsă lui Radu, convingând-ul că el nu a avut niciodată o prietenă și că el este defapt fratele lui Radu. Mai avem de așteptat aproximativ două luni de zile și sezonul 5 din Iubiri Secrete va rula din nou pe micile ecrane, cel mai probabil în același format, luni, marți și miercuri începând cu ora 19 și jumătate.

Acestea fiind spuse, așteptăm cu nerăbdare noul sezon. Până atunci, vă invit să dați un like paginii de Facebook unde avem aproape 100.000 de prieteni. Pe acest blog dedicat sezonului 5 și pe pagina de Facebook veți fi informați în legătură cu noutățile din sezonul 5, dar și alte știri legate de Iubiri Secrete.

Cu această ocazie vă urez tuturor un an nou fericit, un an nou mai bun și cât mai multe împliniri. Până data viitoare, rămâneți conectați pe Facebook și aici,

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 7

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 6

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 5

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 4Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu