luni, 6 mai 2013

Cristina Gavriloiu, alias Ioana: "Urmaţi-vă visul, oricât de nebunesc ar fi!”

Cine este Cristina Gavriloiu? Descrie-te în câteva cuvinte. Cristina este o persoană obişnuită, studentă, fiică, iubită, prietenă şi actriţă într-un serial iubit de public.
Ce calităţi ai? Dar defecte?

Cum lauda de sine nu este încurajată, îi las pe cei ce ne urmăresc serialul să se exprime în privinţa calităţilor mele. Şi credeţi-mă, sunt foarte darnici în a ne complimenta pe toţi, motiv pentru care le mulţumesc. În ceea ce priveşte defectele, le cunosc şi mi le asum. Sunt o persoană destul de încăpăţânată, şi de multe ori iau decizii sau spun lucruri ca urmare a primului impuls.

Cum ai intrat în televiziune?

Debutul pe micul ecran a avut loc din pură întâmplare. E o poveste destul de amuzantă, având în vedere că, timp de mai bine de un an, am refuzat cu încăpăţânare (am menţionat asta la defecte) să particip la un casting. Propunerea am primit-o întâmplător, de la o vecină foarte amabilă care, de fiecare dată când mă vedea intrând sau ieşind din bloc, reînnoia invitaţia, iar eu o refuzam politicos. Ulterior, având în vedere că aveam ceva timp liber la dispoziţie, am acceptat.

Cine te-a susţinut pentru a face acest pas?

Nu am spus nimănui despre faptul că intenţionam să merg la casting, nici după ce am fost chemată la mai multe probe. Sunt o persoană foarte competitivă şi, având în vedere că era pentru prima dată când încercam să joc, nu eram sigură că voi reuşi. Prietenii şi familia mea au aflat după ce am primit rolul, iar reacţia lor a fost una pozitivă. M-au sustinut încă de la început.

Te regăseşti în rolul Ioanei?

Am vrut să primesc rolul Ioanei încă din momentul în care mi-a fost prezentat. Ioana este o tânără care a suferit, a iubit, a pierdut şi a câştigat, s-a transformat, a crescut în acelaşi timp cu serialul. Eu am crescut în acelaşi timp cu “Iubiri Secrete”. Ioana este o parte importantă din viaţa mea. M-a ajutat să mă maturizez mai repede! Ioana are mereu un zâmbet şi un gând bun pentru cei ce suferă, şi nu a înţeles lupta pentru putere din jurul ei. Cred că fiecare dintre noi ne regăsim, într-un moment al vieţii, într-un personaj ca Ioana.

Cum ai fost cooptata pentru serial?

Întâmplarea face ca nişte oameni minunaţi, ce mi-au oferit o şansă uriaşă, să mă vadă şi să aibă încredere în mine atunci când eu nu aveam. Am fost la casting şi am primit rolul Ioanei!

Ai fost mai atrasă de Ioana cea dulce şi nevinovată sau de Ioana rea şi răzbunătoare?

Mi-a facut plăcere să interpretez ambele roluri. Ioana cea cuminte este mai apropiată de sufletul meu. Este rolul pe care mi l-am dorit şi pe care l-am jucat mai mult timp. Pe de altă parte, „Ioana cea rea” a fost o provocare, şi am primit propunerea cu mare entuziasm! Am încercat să o construiesc cât mai diferit de cealaltă Ioana şi m-au bucurat comentariile pozitive pe care le-am primit. Le-am interpretat pe ambele în acelaşi timp, uneori chiar în aceeaşi secvenţă. Momentele cele mai interesante erau cele în care trebuia să fac trecerea brusc, într-o secundă, între cele doua „Ioane”.

Ce tip de rol crezi că ţi se potriveşte mai bine?

Dacă ar trebui să aleg rolul pentru care am primit cele mai multe aprecieri, ar fi cel negativ. Nu ştiu dacă se datorează faptului că a fost ceva diferit de ceea ce jucasem până atunci, dar prietenii, familia, echipa, toţi au fost de părere ca mi se potriveşte rolul negativ, în ciuda faptului că nu are nicio legatură cu felul meu de a fi, în viaţa de zi cu zi. Îmi doresc să primesc roluri cât mai diverse, roluri care să fie adevarate provocări şi pe care sa le interpretez cât pot de bine.

Care este atmosfera pe platourile de filmare?

Pe platouri suntem acasă! Petrecem aici mai mult timp decât alături de familiile noastre. Aici muncim cu drag, uităm când trece timpul, râdem, ne serbăm împreună zilele de naştere.

Cum arată o zi din „Iubiri secrete”?

La “Iubiri secrete”, ziua începe cu o cafea la o ora matinală. Continuă apoi cu muzică ascultată în drum spre locul de filmare, glume şi voie buna. Toate acestea încetează în momentul în care se aude vocea regizorului. De aici începe munca, şi când auzim aceeaşi voce spunând " Ziua de filmare s-a încheiat! Vă multumesc! ", începe veselia, în cazul în care mai avem energie. În general, colegii mei sunt foarte energici, chiar şi la ore târzii din noapte !

Care este relaţia ta cu Cătălin Stănciulescu, iubitul tău, atunci când sunteţi la muncă?

Atunci când suntem la filmări, avem o relaţie normală. Ne respectăm locul de muncă şi colegii!

A influenţat în vreun fel relaţia Ioanei cu Andrei, povestea voastră de iubire?

Faptul că Ioana şi Andrei au o relaţie în film nu a avut nicio influenţă asupra poveştii noastre. În momentul în care cele două personaje s-au îndrăgostit, noi eram deja împreună de un an. Ne bucurăm că avem şansa să transmitem publicului sentimentele frumoase pe care le simţim!

Spune-ne două lucruri despre Ioana pe care telespectatorii încă nu le cunosc!

Despre personajul Ioana îmi este greu să vă spun lucruri pe care telespectatorii să nu le cunoască, având în vedere că asta ar însemna să dezvălui câte ceva din următoarele episoade. Vă pot spune în schimb două lucruri despre Cristina, lucruri pe care, cred eu, nu le cunoaşteti! Am terminat liceul ca şefă de promoţie şi, în pragul examenului de Bacalaureat, părintii mei se temeau că nu îl voi lua pentru că nu mă vedeau niciodată "tocind". Evident că totul s-a încheiat cu note mari şi amintiri pe seama cărora încă mai râdem la reuniunile de familie. Sunt pasionată de literatură, citesc mereu, oricând, oriunde.

Eşti studentă în anul II la Facultatea de Drept. Te vezi avocat?

Încă de mică îmi doream să devin procuror, şi mi-am urmat visul! Sunt pasionată de Drept Penal şi îmi doresc o carieră în domeniu.

Vei renunţa la actorie pentru a profesa avocatura?

Îmi place să joc şi mi-aş dori să le pot face pe amândouă, dar ştiu că va trebui să aleg. Sper doar să fac alegerea bună, la momentul potrivit.

Ce-ţi place să faci în timpul liber?

Mă relaxez citind, petrec timp cu familia, prietenii şi iubitul meu. Între facultate şi filmări, am atât de putin timp liber, încât încerc să profit de fiecare minut.

Cum decurge o zi din viaţa ta?

Sunt o persoană matinală. Fie că merg la filmări, fie că merg la facultate, ora de trezire este aceeaşi. Cea mai mare parte a zilei îmi este ocupată de cele două activităti de care vă vorbeam mai devreme. Seara, încerc să mă relaxez alături de Cătălin. Zilele libere sunt puţine şi, în general, dedicate odihnei şi întâlnirilor cu prietenii.

Ce conţine meniul tău zilnic?

Nu am un meniu special. Nu ţin o dietă anume, dar încerc să mănânc sănătos. Micul dejun constă în cereale cu lapte. La filmări, mănânc piept de pui cu legume la grătar şi salată de varză cu lămâie. Cina este masa peste care sar deseori atunci când filmăm până târziu. Când sunt acasă, încerc să gătesc sănătos, lucru pe care l-am învăţat de la mama.

Faci sport? Ce secrete ai pentru a te menţine în formă?

Prefer să joc volei, cu prietenii, în parc, dar îmi place şi înotul. Nu pot spune că am secrete care mă ajută să mă menţin în formă. Nu fumez, nu consum alcool şi încerc să aleg alimente cât mai sănătoase, având în vedere stilul de viaţă pe care îl am.

Unde te vezi peste 3 ani?

Dând examenul de admitere în barou sau magistratură. În ceea ce priveşte televiziunea, nu îmi fac planuri. Sunt curioasă şi deschisă oportunităţilor!

Deşi poate părea prematur, te-ai gândit vreodată la o familie? La copii? Îţi doreşti aceste lucruri?

Am crescut într-o familie minunată şi visez ca, la momentul potrivit, cu bărbatul potrivit, să mă căsătoresc şi să am un copil. Sunt lucruri pe care orice fată şi le doreşte.

Un mesaj pentru fanii tăi...

Vă mulţumesc! În faţa avalanşei de laude, zâmbete şi îmbrătişări, cuvintele sunt de prisos!

Un sfat pentru tinerele care vor să ajungă acolo unde eşti tu...

Urmaţi-vă visul, oricât de nebunesc ar părea!

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 7

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 6

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 5

Vezi aici toate episoadele din Iubiri Secrete Sezonul 4Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu